Brokkolispirer både smaker fantastisk og er proppfulle av næringsstoffer. De tåler også litt varmebehandling, noe som gjør dem til et ypperlig sted å hvile en nystekt biff.

2
porsjoner

2 skiver entrecote

2 never brokkoli eller brokkolimix spirer

1 stk maiskolbe

Béarnaisesaus

Salt og pepper

1

Forbered entrecoten [var1 skiver] for grilling. Ta den ut av kjøleskapet minst en time før den skal på grillen og gni godt inn med salt og pepper. (finn også frem steketermometer om du har)

2

Når det nærmer seg grilletid, skjær opp maiskolbe [var2 stk] i passelige serveringsbiter.

3

Grill !!! (Husk å sjekke kjernetemperatur med steketermometer underveis så du får den riktig stekt. Rare: 53-57°C, Medium-rare: 58-61°C, Medium: 62-65°C)

4

Når entrecoten er ferdig stekt, la den hvile på en seng av brokkoli-spirer i 5-10 minutter.

5

Hell over ønsket mengde bernaisesaus.

6

Skjær opp kjøttet i serveringsstykker og bland saus, kjøtt og spirer sammen. Server med den grillede maisen og andre sideretter etter ønske.

7

8

9

10