En saftig og unik burgervariant

1
wrap

1 lefse

100g kjøttdeig

1ss BigMac saus

1 håndfull Revet ost

1 neve Spirer

1 ss majones

1 ss ketchup

1 ss sylteagurkvann

4 skiver sylteagurk

1

Finn frem og finhakk var9 skiver sylteagurk

2

Bland det sammen med var8 ss sylteagurkvann, var7 ss ketchup og var6 ss majones og rør det sammen til en saus

3

Finn frem var1 lefse

4

Smør inn ca var2 g kjøttdeig i lefsa med en spiseskje og kvern på salt og pepper

5

Varm en stekepanne med olje til høy varme og legg deretter lefsa i panna med kjøttsiden ned

6

stek til kjøttet er gjennomstekt og snu lefsa

7

ha på var4 håndfull revet ost og stek videre til osten har smeltet

8

legg den stekte lefsa på en fjøl

9

Smør på sausen og legg på var5 neve spirer

10

brett lefsa, del den opp og spis sunnere enn mækkern med en bigmac crunch wrap