Spirebowl med smaken av Hellas. Saftig gyros kjøtt og friske grønnsaker, toppet med syrlig tzatziki-dressing.

2
porsjoner

Spirebase

50 g Alfalfa spirer (0,5 pakke)

2 dl Couscous

1 stk Buljongterning

1 ss Olje

1 ss Vann

Gyros topping

0,5 pakke Gyroskjøtt (125 g)

6 stk cherrytomater

4 ss Tzatziki

Agurk og Rødløk etter ønske

1

Kutt opp grønnsakene og begynn å steke gyroskjøttet etter anvisningene på pakken.

2

Tilbered couscousen [var2 dl] i henhold til instruksjonene på pakken.

3

Mens couscousen sveller: rør sammen buljongterning [var3 stk], olje [var4 ss] og vann [var5 ss] i en liten skål til en jevn blanding. Kutt også opp spirene. [var1 g]

4

Ha den ferdige couscousen over i en stor bolle.

5

Hell buljong-blandingen over couscousen i bollen og rør det inn med en gaffel.

6

Tilsett de oppkuttede spirene til couscousen, og rør også de godt inn.

7

Ha alt oppi skåler. Spirebase i bunnen, deretter kjøtt og grønnsaker på toppen. Topp med tzatziki og server!

8

9

10