Skikkelig Kebab, bare servert på en litt sundere måte. What´s not to like!

2
bowls

Spirebase

50 g Alfalfa spirer (0,5 pakke)

2 dl Couscous

1 stk Buljongterning

1 ss Olje

1 ss Vann

Kebab topping

0,5 pakke Kebabkjøtt (ca 175 g)

0,5 boks hermetisk mais

2 never hakket isbergsalat

0,5 stk rødløk

Kebabdressinger etter ønske

1

Klargjør mais [var7 boks], kutt opp hakket isbergsalat [var8 never] og rødløk [var9 stk] grønnsakene og begynn å steke kebabkjøttet [var6 pakke] etter anvisningene på pakken.

2

Tilbered couscousen [var2 dl] i henhold til instruksjonene på pakken.

3

Mens couscousen sveller: rør sammen buljongterning [var3 stk], olje [var4 ss] og vann [var5 ss] i en liten skål til en jevn blanding. Kutt også opp spirene. [var1 g]

4

Ha den ferdige couscousen over i en stor bolle.

5

Hell buljong-blandingen over couscousen i bollen og rør det inn med en gaffel.

6

Tilsett de oppkuttede spirene til couscousen, og rør også de godt inn.

7

Fordel alt oppi skåler. Spirebase i bunnen, deretter kjøtt og grønnsaker på toppen. Topp med kebabsauser og server!

8

9

10