Digg spirebowl med lett og fluffy ris, mørt kyllingkjøtt, saftige soltørkede tomater og sprø sukkererter.

2
porsjoner

50 g alfalfa spirer (0,5 pakke)

250 g ris (2 boil in bag)

1 ss olje

1 stk buljongterning kylling

1 ss vann 

100 g serveringsklar kylling

5 soltørka tomater 

1 ts olje fra glasset til tomatene 

6 stk sukkererter

1

Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken. [var2 g]

2

Mens risen koker, forbered buljongblandingen: Bland sammen buljong [var4 stk], olje [var3 ss olje] og vann [var4 ss] i en liten skål til væsken er jevn.

3

Kutt også opp spirene mens risen koker. [var1 g]

4

Når risen er ferdigkokt, la den renne godt av før du har den over i en stor bolle.

5

Hell den jevne buljongblandingen over risen i bollen, og rør det forsiktig inn.

6

Tilsett så de oppkuttede spirene i risen, og rør forsiktig sammen slik at spirene blir jevnt fordelt.

7

Kutt opp kylling [var6 g], soltørket tomat [var7 stk] og sukkerter [var9 stk] putt alt i en bolle. Tilsett olje fra glasset med soltørket tomat og bland det sammen.

8

Server spire-bowlen i skåler. Begynn med spire-risen og topp det med kylling, soltørket tomat og sukkererter.

9

10