50 g alfalfa spirer (0,5 pakke)
250 g ris (2 boil in bag)
1 ss olje
1 stk buljongterning kylling
1 ss vann
100 g serveringsklar kylling
5 soltørka tomater
1 ts olje fra glasset til tomatene
6 stk sukkererter
Digg spirebowl med lett og fluffy ris, mørt kyllingkjøtt, saftige soltørkede tomater og sprø sukkererter.
50 g alfalfa spirer (0,5 pakke)
250 g ris (2 boil in bag)
1 ss olje
1 stk buljongterning kylling
1 ss vann
100 g serveringsklar kylling
5 soltørka tomater
1 ts olje fra glasset til tomatene
6 stk sukkererter
Kok risen i henhold til instruksjonene på pakken. [var2 g]
Mens risen koker, forbered buljongblandingen: Bland sammen buljong [var4 stk], olje [var3 ss olje] og vann [var4 ss] i en liten skål til væsken er jevn.
Kutt også opp spirene mens risen koker. [var1 g]
Når risen er ferdigkokt, la den renne godt av før du har den over i en stor bolle.
Hell den jevne buljongblandingen over risen i bollen, og rør det forsiktig inn.
Tilsett så de oppkuttede spirene i risen, og rør forsiktig sammen slik at spirene blir jevnt fordelt.
Kutt opp kylling [var6 g], soltørket tomat [var7 stk] og sukkerter [var9 stk] putt alt i en bolle. Tilsett olje fra glasset med soltørket tomat og bland det sammen.
Server spire-bowlen i skåler. Begynn med spire-risen og topp det med kylling, soltørket tomat og sukkererter.