Fargerike grønnsaker, sprø spirer og digg kylling pakket inn i en myk lefse. Du kan ikke få feil med Kylling Fajitas!

4
porsjoner

400 g kyllingfilet

1 stk rødløk

1 stk rød paprika

1 stk grønn paprika

1 pose fajitakrydder

1 pakke Alfalfa

1 stk lime

4 Store Tacolefser

Olje til steking

Sauser etter ønske (rømme, salsa, guacamole)

1

Finhakke rødløk [var2 stk]. Skjær rød paprika [var3 stk] og grønn paprika [var4 stk] i strimler. Sett det til siden.

2

Skjær kylling i strimler og stek med litt olje i en stekepanne på medium/høy varme. Når kyllingen har fått en gylden farge, ta det ut og legg på en tallerken.

3

Ha i litt mer olje i panna og stek de oppskjærte grønnsakene. Når grønnsakene begynner å bli myke, ha kyllingen tilbake i panna og hell på fajitaskrydder.

4

Rør så krydderet blir jevnt fordelt over kjøtt og grønnsaker, mens du lar det steke i noen minutter til.

5

Varm tacolefsene etter instruksjon på pakken. Legg de på et flatt underlag og fordel spirer og kjøtt.

6

Ta på sauser etter ønske, rull sammen fajitasene og server med en gang.

7

8

9

10