En fresh burrito med spirer, servert med en digg rømmedipp.

4
porsjoner

Spire-Burrito

1pk Spirer (valgritt)

200g kjøttdeig

1 boks svarte bønner

1 pose tacokrydder

4 stk store tacolefser

hakkede grønnsaker etter ønske (løk, mais, agurk osv.)

tacosaus etter ønske

olje til steking

Rømmesaus til dipping

1 bunt koriander

1 beger rømme

2 stk hvitløksfedd

salt og pepper etter smak

1

Hakk grønnsaker etter ønske og legg til siden.

2

Brun kjøttdeig [var2 gram] i en stekepanne på middels/høy varme, med litt olje.

3

Ha i svarte bønner [var3 boks] og tacokrydder [var4 pose]. Bland det godt og stek det i et par minutter (ha eventuelt litt vann om det blir for tørt)

4

Legg frem store tacolefser [var5 stk] og fordel spirer [var1 pakke], kjøttdeigblandingen, hakkede grønnsaker og tacosaus jevnt utover lefsene.

5

Brett inn kortsidene av lefsa, rull sammen til en burrito og stek de gyldne i stekepanna.

6

Lag rømmesausen ved å røre sammen koriander [var9 bunt], rømme [var10 beger], og hvitløksfedd [var11 stk]. Smak til sausen med salt og pepper.

7

Skjær burritoen på langs, og server med rømmesaus i en bolle som egner seg til dipping.

8

9

10