1 lefse
100g kjøttdeig
1ss BigMac saus
1 håndfull Revet ost
1 neve Spirer
1 ss majones
1 ss ketchup
1 ss sylteagurkvann
4 skiver sylteagurk
En saftig og unik burgervariant
En saftig og unik burgervariant
1 lefse
100g kjøttdeig
1ss BigMac saus
1 håndfull Revet ost
1 neve Spirer
1 ss majones
1 ss ketchup
1 ss sylteagurkvann
4 skiver sylteagurk
Finn frem og finhakk var9 skiver sylteagurk
Bland det sammen med var8 ss sylteagurkvann, var7 ss ketchup og var6 ss majones og rør det sammen til en saus
Finn frem var1 lefse
Smør inn ca var2 g kjøttdeig i lefsa med en spiseskje og kvern på salt og pepper
Varm en stekepanne med olje til høy varme og legg deretter lefsa i panna med kjøttsiden ned
stek til kjøttet er gjennomstekt og snu lefsa
ha på var4 håndfull revet ost og stek videre til osten har smeltet
legg den stekte lefsa på en fjøl
Smør på sausen og legg på var5 neve spirer
brett lefsa, del den opp og spis sunnere enn mækkern med en bigmac crunch wrap