En forenklet variant av en deilig pad thai

En forenklet variant av en deilig pad thai

4
porsjoner

20 stk Scampi (ferdigkokte)

180 g risnudler

4 ss soyasaus

3 ss honning

1 ss sriracha

1 pakke Bønnespirer

1 presset hvitløksfedd

1 stk egg

2 stk hakket vårløk

2 stk hakket gulrøtter

1 håndfull grovhakkede peanøtter

1 stk lime

1

Legg var2 g risnudler i en bolle med vann og la det trekke imens du forbereder det andre

2

Hakk var10 stk gulrøtter, var9 vårløk, var11 håndfull peanøtter og del var12 halv lime i båter

3

Bland sammen var3 ss soyasaus, var5 ss Sriracha, var4 ss honning og juicen fra en halv lime.

4

Sett en stekepanne på høy varme og ha i litt olje. Stek gulrøttene til de har fått stekeskorpe, og press var7 hvitløksfedd i pannen. Stek det sammen.

5

Hell vannet av nudlene og ha dem i stekepanna. Rør alt sammen.

6

Skyv nudlene til siden av pannen og knekk i 1 egg. Rør godt mens det steker, og bland det gradvis inn i nudlene.

7

Ha oppi var1 stk ferdigkokte scampi og bland de inn.

8

Hell sausen oppi panna og bland den godt inn.

9

Sleng i var6 pakke bønnespirer. Ta stekepannen av platen, strø over vårløken, peanøttene og legg i limebåtene. Smil deretter mens du serverer en nydelig og enkel Pad Thai.

10