20 stk Scampi (ferdigkokte)
180 g risnudler
4 ss soyasaus
3 ss honning
1 ss sriracha
1 pakke Bønnespirer
1 presset hvitløksfedd
1 stk egg
2 stk hakket vårløk
2 stk hakket gulrøtter
1 håndfull grovhakkede peanøtter
1 stk lime
En forenklet variant av en deilig pad thai
En forenklet variant av en deilig pad thai
20 stk Scampi (ferdigkokte)
180 g risnudler
4 ss soyasaus
3 ss honning
1 ss sriracha
1 pakke Bønnespirer
1 presset hvitløksfedd
1 stk egg
2 stk hakket vårløk
2 stk hakket gulrøtter
1 håndfull grovhakkede peanøtter
1 stk lime
Legg var2 g risnudler i en bolle med vann og la det trekke imens du forbereder det andre
Hakk var10 stk gulrøtter, var9 vårløk, var11 håndfull peanøtter og del var12 halv lime i båter
Bland sammen var3 ss soyasaus, var5 ss Sriracha, var4 ss honning og juicen fra en halv lime.
Sett en stekepanne på høy varme og ha i litt olje. Stek gulrøttene til de har fått stekeskorpe, og press var7 hvitløksfedd i pannen. Stek det sammen.
Hell vannet av nudlene og ha dem i stekepanna. Rør alt sammen.
Skyv nudlene til siden av pannen og knekk i 1 egg. Rør godt mens det steker, og bland det gradvis inn i nudlene.
Ha oppi var1 stk ferdigkokte scampi og bland de inn.
Hell sausen oppi panna og bland den godt inn.
Sleng i var6 pakke bønnespirer. Ta stekepannen av platen, strø over vårløken, peanøttene og legg i limebåtene. Smil deretter mens du serverer en nydelig og enkel Pad Thai.