Spirebase
50 g Alfalfa spirer (0,5 pakke)
2 dl Couscous
1 stk Buljongterning
1 ss Olje
1 ss Vann
Gyros topping
0,5 pakke Gyroskjøtt (125 g)
6 stk cherrytomater
4 ss Tzatziki
Agurk og Rødløk etter ønske
Spirebowl med smaken av Hellas. Saftig gyros kjøtt og friske grønnsaker, toppet med syrlig tzatziki-dressing.
Spirebowl med smaken av Hellas. Saftig gyros kjøtt og friske grønnsaker, toppet med syrlig tzatziki-dressing.
50 g Alfalfa spirer (0,5 pakke)
2 dl Couscous
1 stk Buljongterning
1 ss Olje
1 ss Vann
0,5 pakke Gyroskjøtt (125 g)
6 stk cherrytomater
4 ss Tzatziki
Agurk og Rødløk etter ønske
Kutt opp grønnsakene og begynn å steke gyroskjøttet etter anvisningene på pakken.
Tilbered couscousen [var2 dl] i henhold til instruksjonene på pakken.
Mens couscousen sveller: rør sammen buljongterning [var3 stk], olje [var4 ss] og vann [var5 ss] i en liten skål til en jevn blanding. Kutt også opp spirene. [var1 g]
Ha den ferdige couscousen over i en stor bolle.
Hell buljong-blandingen over couscousen i bollen og rør det inn med en gaffel.
Tilsett de oppkuttede spirene til couscousen, og rør også de godt inn.
Ha alt oppi skåler. Spirebase i bunnen, deretter kjøtt og grønnsaker på toppen. Topp med tzatziki og server!