Spirebase
50 g Alfalfa spirer (0,5 pakke)
2 dl Couscous
1 stk Buljongterning
1 ss Olje
1 ss Vann
Kebab topping
0,5 pakke Kebabkjøtt (ca 175 g)
0,5 boks hermetisk mais
2 never hakket isbergsalat
0,5 stk rødløk
Kebabdressinger etter ønske
Skikkelig Kebab, bare servert på en litt sundere måte. What´s not to like!
Skikkelig Kebab, bare servert på en litt sundere måte. What´s not to like!
50 g Alfalfa spirer (0,5 pakke)
2 dl Couscous
1 stk Buljongterning
1 ss Olje
1 ss Vann
0,5 pakke Kebabkjøtt (ca 175 g)
0,5 boks hermetisk mais
2 never hakket isbergsalat
0,5 stk rødløk
Kebabdressinger etter ønske
Klargjør mais [var7 boks], kutt opp hakket isbergsalat [var8 never] og rødløk [var9 stk] grønnsakene og begynn å steke kebabkjøttet [var6 pakke] etter anvisningene på pakken.
Tilbered couscousen [var2 dl] i henhold til instruksjonene på pakken.
Mens couscousen sveller: rør sammen buljongterning [var3 stk], olje [var4 ss] og vann [var5 ss] i en liten skål til en jevn blanding. Kutt også opp spirene. [var1 g]
Ha den ferdige couscousen over i en stor bolle.
Hell buljong-blandingen over couscousen i bollen og rør det inn med en gaffel.
Tilsett de oppkuttede spirene til couscousen, og rør også de godt inn.
Fordel alt oppi skåler. Spirebase i bunnen, deretter kjøtt og grønnsaker på toppen. Topp med kebabsauser og server!