400 g kyllingfilet
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
1 stk grønn paprika
1 pose fajitakrydder
1 pakke Alfalfa
1 stk lime
4 Store Tacolefser
Olje til steking
Sauser etter ønske (rømme, salsa, guacamole)
Fargerike grønnsaker, sprø spirer og digg kylling pakket inn i en myk lefse. Du kan ikke få feil med Kylling Fajitas!
Fargerike grønnsaker, sprø spirer og digg kylling pakket inn i en myk lefse. Du kan ikke få feil med Kylling Fajitas!
400 g kyllingfilet
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
1 stk grønn paprika
1 pose fajitakrydder
1 pakke Alfalfa
1 stk lime
4 Store Tacolefser
Olje til steking
Sauser etter ønske (rømme, salsa, guacamole)
Finhakke rødløk [1 stk]. Skjær rød paprika [1 stk] og grønn paprika [1 stk] i strimler. Sett det til siden.
Skjær kylling i strimler og stek med litt olje i en stekepanne på medium/høy varme. Når kyllingen har fått en gylden farge, ta det ut og legg på en tallerken.
Ha i litt mer olje i panna og stek de oppskjærte grønnsakene. Når grønnsakene begynner å bli myke, ha kyllingen tilbake i panna og hell på fajitaskrydder.
Rør så krydderet blir jevnt fordelt over kjøtt og grønnsaker, mens du lar det steke i noen minutter til.
Varm tacolefsene etter instruksjon på pakken. Legg de på et flatt underlag og fordel spirer og kjøtt.
Ta på sauser etter ønske, rull sammen fajitasene og server med en gang.