50 g alfalfa spirer (0,5 pakke)
1 boks hermetisk mais (160 g)
Saften av 1 stk lime
1 ss sukker
0,5 ts salt
0,5 finkuttet fersk-chili (kan sløyfes)
Søt og syrlig salsa, med litt vindstyrke og masse crunch! Digg topping til enhver tacovariant.
Søt og syrlig salsa, med litt vindstyrke og masse crunch! Digg topping til enhver tacovariant.
50 g alfalfa spirer (0,5 pakke)
1 boks hermetisk mais (160 g)
Saften av 1 stk lime
1 ss sukker
0,5 ts salt
0,5 finkuttet fersk-chili (kan sløyfes)
Hakk spirene [var1 g] og chili [var6 stk].
Ha saften fra var3 lime i en bolle og rør inn sukker [var4 ss] og salt [var5 ts] til det er helt oppløst.
Hell av laken og ha maisen i bollen [var2 boks]. Ha også i spirer [var2 gram] og chili [var6 stk] og rør det sammen med en gaffel.
La salsaen stå og trekke mens du lager resten av tacoen. Server som topping på taco.