Spirebase
1 pakke Spicy spirer
2 poser Ris
1 stk Buljongterning
1 ss matolje
1 ss vann
Taco Topping
1 pakke Kjøttdeig
1 pakke tacokrydder
0.5 Agurk
1 boks Mais
Tortillachips
Syltede Jalapenos
Rømme
Salsa
Guacamole
Freshere og sunnere fredags-Taco!!
Freshere og sunnere fredags-Taco!!
1 pakke Spicy spirer
2 poser Ris
1 stk Buljongterning
1 ss matolje
1 ss vann
1 pakke Kjøttdeig
1 pakke tacokrydder
0.5 Agurk
1 boks Mais
Tortillachips
Syltede Jalapenos
Rømme
Salsa
Guacamole
Finhakk var2 pakke spicy spirer og putt i en bolle
Kok var2 poser ris etter anvisning på pakken
Mens risen koker bland sammen var3 buljongterning, var4 ss olje og var5 ss vann i en liten skål og rør det jevnt.
Finhakk var8 agurk og gjør klar de andre ingrediensene.
Stek tacokjøttdeig på høy varme med var6 pakke kjøttdeig og var7 pakke tacokrydder
Når risen er ferdigkokt la den renne godt av før du har den over i bollen med spirene.
Hell den jevne buljong blandingen over risen i bollen og rør alt forsiktig sammen.
Ha spire-risen i en serveringsbolle og dander på tacokjøtt, agurk, mais, tortillachips, guacamole, salsa, rømme og revet ost etter ønske.
Gjør freddan sunnere med en fresh Taco bowl.